entreprenörsdrivsbloggen

entreprenörsdrivsbloggen

Om bloggen

Vi vänder oss till alla småföretag, företagare och entreprenörer. Vi vill verka för att skapa tillväxt i våra företag. Bloggen är den skrivna versionen av vår podcast entreprenörsdriv. Vi diskuterar företagandet, drivkrafter och entrepenörsskap blandat med intressanta gäster. Vi delar med oss av våra egna erfarenheter och ge många tips! Nytt poddavsnitt kommer alltid ut en gång per vecka, oftast på söndag eftermiddag. Ibland kommer fler avsnitt per vecka. Du kan prenumerera på oss i Itunes, Acast, Sticher eller andra poddcastläsare. Följ oss även på Instagram, Facebook och Twitter så missar du inget. Vill du se några filmsekvenser så kolla in vårt youtubekonto. Du kan kontakta mig på tomas@entreprenorsdriv.se

Säljtips - The early bird gets the worm

Marknadsföring & försäljningPosted by Tomas Tränkner Thu, December 29, 2016 18:52:43
Bengt Gejot är coach inom komplex försäljning. Hans bästa säljtips är "the early bird gets the worm". Den som först får fatt på kunden eller affären får ordern. Detta har Bengt haft stor nytta av många gånger.Bengt avsätter tid i kalendern varje tisdag och torsdag morgon för att göra sina besöksbokningar och uppföljningar. Eftersom Bengts kunder är försäljningschefer, marknadschefer och VDár är tiden 0830-0900 den bästa, säger han.

Bengt planerar därför inte in några möten innan 0915 på tisdagar eller torsdagar. -Det rycker till i säljnerven varje tisdag och torsdag, säger Bengt Gejrot.

Fundera på när det är störst möjlighet att få tag på dina kunder? Bengts erfarenheter är att hans potentiella kunder är lite piggare och mer alerta på morgonen.


Lycka till med säljet 2017!

Lyssna på Bengt i podden här (3 min).

Läs mer om Bengt Gejrot.